Lirik Lagu Tangise Sarangan – Nella Kharisma

afyadm

                                 https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Tangise Sarangan – Nella Kharisma
Sarangan sing dadi saksi
Nalikane jaman semono
Ning kono sliramu medot janji
Ono pinggir telogo aku biso opo
kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

Telogo ibarate eluhku
Howo adem ibarate atiku
Asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
Sing tak roso perih nang dodo
Kudu lilo aku mbok tinggalno

Lilo aku ra lilo
Nanging piye maneh wes dalam kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Ning pinggir telogo tak culne sliramu

Piye, aku kudu piye
Yen uwis Ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Sarangan sing dadi saksi
Nalikane jaman semono
Ning kono sliramu medot janji
Ono pinggir telogo aku biso opo
kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

Telogo ibarate eluhku
Howo adem ibarate atiku
Asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
Sing tak roso perih nang dodo
Kudu lilo aku mbok tinggalno

Lilo aku ra lilo
Nanging piye maneh wes dalam kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Ning pinggir telogo tak culne sliramu

Piye, aku kudu piye
Yen uwis Ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Lilo aku ra lilo
Nanging piye maneh wes dalam kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Ning pinggir telogo tak culne sliramu

Piye, aku kudu piye
Yen uwis Ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar