Lirik Lagu Dake Kita – Dian Anic

afyadm

                                https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Dake Kita – Dian Anic
Usapen banyu matane senok
Aja dianggep yen kabeh pada moyok
Mader dosa sing nyatet dudu menusa
Asal bener gelem senoke robah
Laut asin bli perlu nambah uyah
Tebu manis bli perlu nambah gula
Bli perduli senok bengen dadi apa
Karena sing tek kawin masa depan ira
Karena sing tek kawin masa depan sira

Tek tutupi karo cinta sing suci
Tek berseni karo harga diri
Sampe dosa cinta bli katon bli ketara
Endah langka sing nyangka yen sira ndeke kita
Kakang titip cinta sing ora duwe dosa
Jawaban ati kita ana ning kang kuasa

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar