Chord Kunci Gitar Doel Sumbang – Linu

afyadm

https://www.afyinfo.com/



Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Linu – Doel Sumbang


F    
Kabogoh kuring nu kamari
Dm
Calon sarjana ekonomi
Gm
Geulisna kawanti – wanti
C Bb C
Lamun leumpang ngageboy meri


F
Indungna guru ngaji
Dm
Ngan bapakna nyandu pisan judi
Gm    
Ngadu hayam ngadu domba
C Bb C
Tumpangan Beak sagala rupa


Gm
Lamun apel malem minggu
Dm
Ngirim duit jadi pardu
Gm
Lila lila jadi linu
C Bb C
Meuningan bedo jadi minantu


C Dm
Tibatan weureu
Bb Dm
Bogoh mah bogoh tapi weureu
Bb C
Nyaah mah nyaah tapi weureu
Dm
Meuning putus tibatan weureu

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar