Not Angka Kalimba Dumes – Wawes ft Guyon Waton

afyadm

How To Read Tabs & Chords, Notes, Number Kalimba: 
SOLFEGE: DO RE MI FA SO LA TI
Letter Notes: C D E F G A B
Number Notes 1 2 3 4 5 6
5 5 4′ 4′-1 3′ 3′ 3   (3-5-7-2′)
Sepine ro aku
4′ 3′ 7 2′-3 1′  1′ 2′ (6-1′-3′)
Senengmu karo liyane
665′ 5′-2 4′   4 5 6
Arep cemburu
6 7 1′-2 7 4   7 6 (5-7)
Kok dudu sopo-sopone
1′ 7-3 3′ 4′-4   3′ 2′ 7 1 1′ 2 3 6
Sing awale perhatian
1′ 2′ 3′ 6-2   (4-6) 7 1′ (5-7)   7-4 6 7 1 1′
Ning akhire sliramu sing malah ilang
Musik:
2 3 5 1′ 2′ 4′ (1′-3′)
1 4 6 7 (4-6-1′)  7-2 5 7 1′ (5-7-2′) 1′ 2′ 1′ 7-3
Ra pengen….. liyane….
7 1′ 2′-3 4′ 3′   7 2′-1 1′ 3
Pengenku siji mung kowe
6 6 6-3 3′ 2′-2 3′ 4′   4 5   6 6 3′ 2′ 2 1′ 7 5 
Kenyataane dudu aku 
7 7-4 1′ 2′ 5   7 1 1′  2 3 5 1′ 2′ (1′-3′)
ning njero atimu
3′ 3′-3 3′ 5′-5   6′ 6′-1 4 5 6 1′
Isih sok kelingan
4′-6 4′ 1″ 1″-2 7′ 7′ 5 6′ 5′ 7
Kabeh kenangan sing tau 
4′ 3′ 5 4′ 5′-3 5 7 2′ 3
dilakoni
5′-5 5′ 7′ 7′-3 6′ 6′ 6   5′ 4′ 3 3′ 2′ 6
Kebayang-bayang nganti kegowo 
3′ 4′-2 4 6 1′ 4
ngimpi
2′-6 2′ 6′ 6′-2 5′ 5′ 5    4′ 4′ 4 3′ 4′ 5
Iso gawe nyaman ra jaminan 
4′ 3′-1 2′ 3′ 3   4′ (1′-3′-5′)-5   1 2 3 5
nduweni atimu
3′ 3′-5 3′ 5′-7  6′ 6′-1 4 5 6 1′
Koyo lagi wing
4′-6 4′ 1″ 1″-2 7′ 7′ 5 6′ 5′ 7
Awak dewe iso ngobrol 
4′ 3′ 5 4′ 5′-3 5 7 2′ 3
tekan wengi
5′-5 5′ 7′ 7′-3 6′ 6′ 6    5′ 4′ 3 3′ 2′ 6
Kroso sliramu wong sing paling 
3′ 4′-2 4 6 1′ 4
gemati
4′-6 4′ 3′ 3′-2 2′ 2′ 4
Ora nyongko kowe 
1′ (5-7) 1′ 2′   7 1 1′ 2 3 5   1′ 2′ 1′ 3′-(1-3-5)
sing paling nglarani
1 4 6 7 (4-6-1′)  7-2 5 7 1′ (5-7-2′) 1′ 2′ 1′ 7-3
Ra pengen….. liyane….
7 1′ 2′-3 4′ 3′   7 2′-1 1′ 3
Pengenku siji mung kowe
6 6 6-3 3′ 2′-2 3′ 4′   4 5   6 6 3′ 2′ 2 1′ 7 5 
Kenyataane dudu aku 
7 7-4 1′ 2′ 5   7 1 1′  2 3 5 1′ 2′ (1′-3′)
ning njero atimu
3′ 3′-3 3′ 5′-5   6′ 6′-1 4 5 6 1′
Isih sok kelingan
4′-6 4′ 1″ 1″-2 7′ 7′ 5 6′ 5′ 7
Kabeh kenangan sing tau 
4′ 3′ 5 4′ 5′-3 5 7 2′ 3
dilakoni
5′-5 5′ 7′ 7′-3 6′ 6′ 6   5′ 4′ 3 3′ 2′ 6
Kebayang-bayang nganti kegowo 
3′ 4′-2 4 6 1′ 4
ngimpi
2′-6 2′ 6′ 6′-2 5′ 5′ 5    4′ 4′ 4 3′ 4′ 5
Iso gawe nyaman ra jaminan 
4′ 3′-1 2′ 3′ 3   4′ (1′-3′-5′)-5   1 2 3 5
nduweni atimu
5′-5 5′ 7′ 7′-3 6′ 6′ 6    5′ 4′ 3 3′ 2′ 6
Kroso sliramu wong sing paling 
3′ 4′-2 4 6 1′ 4
gemati
4′-6 4′ 3′ 3′-2 2′ 2′ 4
Ora nyongko kowe 
1′ (5-7) 1′ 2′   7 1 1′ 2 3 5   1′ 2′ 1′ 3′-(1-3-5)
sing paling nglarani

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar