Not Angka Kalimba Aku Tenang – Happy Asmara

afyadm

                           

Not Angka Kalimba dan Lirik Lagu Aku Tenang – Happy Asmara

Susunan Huruf : D B G E C A F D   C  E E G B D F A C E  
Susunan Angka : 2″ 7′ 5′ 3′ 1′ 6 4 2    1   3 5 7  2′ 4′ 6′ 1″ 3″

664  65  54  34  5654
Pengenku siji nyanding kowe selawase
212  4  33  2  21  2354
Raono wong liyo sing iso misahake
66  465  54  345  654
Cukup sliramu gawe atiku tenang
2  12  43  22  21  2  3  21
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
 
2346  65  46  65
Sumilire angin dalu iki
234  676  5  43
Kelingan esemmu dek wingi
45  666  54  354
Tansah kegowo nganti saiki
2  12  43  22  123  54
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi
 
5  73  55  445  62
Wes suwe aku ngenteni kowe
44  345  221  23  54
Nganti saiki iso dadi siji
5  73  5  54  44  55  6722  
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
43  45  222  1  23  12  
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar