Not Angka Kalimba Pingal – Ngatmombilung

afyadm

                                                                                

 Not Angka Kalimba dan Lirik Lagu Pingal – Ngatmombilung

Susunan Huruf : D B G E C A F D   C  E E G B D F A C E  
Susunan Angka : 2″ 7′ 5′ 3′ 1′ 6 4 2    1   3 5 7  2′ 4′ 6′ 1″ 3″

3 5. 5. 5. 5 5 4 3 2 3 4
Piye sing jelaske karo wong tuo
2 2 1 2 1 2 4 4 3
Wes nglakoni tekan semene
2 3 3 3 3 5 6 5 4 3 4
Nek akhire bakal bubar pisahan
4 4 5 5 2 2 2 3 2 1 7 1
Kowe kegodo tresno karo wong liyo

3 5. 5. 5. 5 5 4 3 2 3 4
Nglali kowe sing tau omong dewe
2 2 1 2 1 2 4 4 3
Nglakoni tresno tekan tuo
2 2 3 3 3 3 56 5 4 3 4
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
4 4 5 5 2 2 2 2 32 1 7 1
Nanging saiki , atimu ono wong liyo
6 6 4 3 2 3 4 5
Ibarat esok mendung
5 5 6 6/ 6 5 3 4
Awan aku kudanan
6. 6. 4 312
Sore mbok larani
7. 7. 7. 1 2 1
Mbengi tak tangisi
1 1 1′ 7 5 6 4 4 4 3 2
Mung iso bayangke kabeh kenangan
2 2 7 6 4 5 5 5 5 5 6 5 4
Kowe tak boncengke turut ndalan kekepan
4 3 3
kudanan
555 5 6 4 6. 6. 4 3 1 2
Saiki nyatane kowe malah milih
1 7.7. 1 65 43
Dikekep wong liyo
1 1 1 1′ 7 5 6 443 432
Opo kowe ra kroso abote atiku
2 7 6 4 5 5 5 5 6 5 4 5 3
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
5 5 5 6 4 4 4 3 1 2
Ra jenak dolan ra doyan mangan
7. 7. 1 2 1
Nek ra mbok dulang

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar