Lirik Lagu Entenana Kula – Susy Arzetty

afyadm

                                                                          https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Entenana Kula – Susy Arzetty
Mas percayaha sing setia
Entenana kula
Cinta tek jaga uga rasa
Seutuhe kanggo dika
*

Kula waktu lan sampean
Sing ana ning kisah kien
Sun sadar urip mung sepisan
Bli getun demen sampean

Wis tek kunci ning ati
Ora bisa diganti
Sun janji bli ilang sampe mati

#Reff

Mas percayaha sing setia
Entenana kula
Cinta tek jaga uga rasa
Seutuhe kanggo dika

Ning tapal wates kalang laut
Ketutupan gunung
Ibarat srengenge tunggang gunung
Kang mas tek inget bli wurung

Kang mas sing jujur ngrawati ati
Jagaen rasa tetep setia
Anggep ujian demen dipisah
Bari nonggoni takdir sing indah

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar