Lirik Lagu Menusa Ghibah – Eddy Zacky

afyadm

                 https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Menusa Ghibah – Eddy Zacky

Arep ngomong apa ora tek pikiri
Arep abang ijo pujareng kono
Maklum wong panas ati
Segala diomongi
Najan baguse ning sira katon blesake

Lamon lagi sengit sengita bae
Aja ngajak batur sejene
Sampe ngarang cerita supaya wong percaya
Nyebar pitnah gibah ning kana-kana
Coba sira ngaca ning balong amba

Reff :
Yen duwe cangkem tulung dijaga
Aja ngomong sing ora-ora
Yen arep gibah sira kekaca
Apa sira urip sempurna

Malekat atid nyateti dosa
Laka menusa sing sempurna
Kabeh menusa nduweni dosa
Cuma cara sing beda-beda

Macem-macem dosa
Sing gibah ya ana
Termasuk badanira

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar