Lirik Lagu Demy – Sayang (Taring)

afyadm

                              https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Demy – Sayang (Taring)
  
sayang……oh sayang…..
ngerti tah riko kadhung isun kangen
nono maning wong liyo

sayang…..oh sayang…….
ngerti tah riko kadung welas isun iki
yoro mung kanggo riko
masio riko wis ono hang nyanding

welas sun sing biso ngaling
masio riko wis ono hang nyanding
welas sun sing biso ngaling….
sayang isun magih welas

sayang kangen isun sing keneng
digagas
apuwo tah ati iki
mageh kangelan ngilangi

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar