Lirik Lagu Dasar Jodo – Bungsu Bandung

afyadm

             https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Dasar Jodo – Bungsu Bandung

Kasusah geus tambah
mun urang rumah tangga
Salaki teu ngarti pan di imah teu mahi
Ngupahan sorangan bati papaseaan
entong sok ngadoja asal ulah basilat
Gogoda cocoba mun urang rumah tangga
Sakapeung sok ludeung
rek menta diserahkeun
Tapina pohara kawas lain wanita
entong sok ngadoja dapuguh eta gogoda
Kasusah geus tambah
mun urang rumah tangga
Salaki teu ngarti pan di imah teu mahi
Ngupahan sorangan bati papaseaan
entong sok ngadoja asal ulah basilat
Gogoda cocoba mun urang rumah tangga
Sakapeung sok ludeung
rek menta diserahkeun
Tapina pohara kawas lain wanita
entong sok ngadoja dapuguh eta gogoda

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar