Lirik Lagu Rindi Safira – Wong Nomer 2 (Tresno Lan Loro)

afyadm

https://www.afyinfo.com/


Lirik Lagu Rindi Safira – Wong Nomer 2 (Tresno Lan Loro)


Bingung aku kudu piye
Kok koyo ngene dalan uripku iki
Dadi wong nomer loro
Ning njero atimu
Mung mangan ati
Sing tak rasakne


Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti


Yen pancen dadi dalane gusti
Mbesok aku bakal kelangan awakmu
Tak titipne sak genggeme
Cerito kenangan iki
Awake dewe ra iso podo nduweni


Kahanan opo sing kudu tak tompo
Kok koyo ngene dalan uripku iki
Dadi wong nomer loro
Ning njero atimu
Mung mangan ati
Sing tak rasakke


Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti
Duh gusti enggal paringi ganti

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar