Lirik Lagu Gerry Mahesa – Lamongan Ninggal Janji

afyadm

https://www.afyinfo.com/


Lirik Lagu Gerry Mahesa – Lamongan Ninggal Janji


dek.. ning kene.. aku tansah kelingan
kelingan sliramu sing tak sayang
kowe sing tak eman..


dek.. rungokne.. jeritane atiku
nyonggo abote rindu
mergo suwe.. ora ketemu..

mergo kahanan..
aku ning perantauan
kanggo masa depan
demi kowe sing tak sayang..


Reff :
 lamongan ninggal kenangan
 naliko awak dewe barengan
 mlaku-mlaku gandeng tangan
 ning waduk gondang..


 bendungan dadi saksi
 kowe lan aku ngucap janji
 tresnoku lahir batin lan suci
 kanggo kowe sehidup semati..


mergo kahanan..
aku ning perantauan
kanggo masa depan
 demi kowe sing tak sayang..


Reff :
 lamongan ninggal kenangan
 naliko awak dewe barengan
 mlaku-mlaku gandeng tangan
 ning waduk gondang..


 bendungan dadi saksi
 kowe lan aku ngucap janji
 tresnoku lahir batin lan suci
 kanggo kowe..


 lamongan ninggal kenangan
 naliko awak dewe barengan
 mlaku-mlaku gandeng tangan
 ning waduk gondang..


 bendungan dadi saksi
 kowe lan aku ngucap janji
 tresnoku lahir batin lan suci
 kanggo kowe sehidup semati..
 dek.. entenono tekaku..

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar