Lirik Lagu Nerimo – Daeren Okta

afyadm

https://www.afyinfo.com/


Lirik Lagu Nerimo – Daeren Okta


tegone kowe medot tresno iki
sing wes suwe dilakoni
tegone kowe nggolek ganti
tanpo mikir piye atiku iki


dodoku rasane diremes-remes
nyawang kowe batinku dadi ngenes
kowe tego ngloro ati
kowe tego medot janji
padahal cintaku neng kowe
sampek mati


Reff :
kowe tego ngloro ati
mergo wong liyo sing tas mbok kenali
opo kowe lali karo janjimu
sing mbiyen mbok ucapne neng aku


aku kudu ikhlas nerimo
mergo iki dalan teko sing Kuoso
aku mek kur iso ndongo
lan sabar nerimo


dodoku rasane diremes-remes
nyawang kowe batinku dadi ngenes
kowe tego ngloro ati
kowe tego medot janji
padahal cintaku neng kowe
sampek mati


Reff :
kowe tego ngloro ati
mergo wong liyo sing tas mbok kenali
opo kowe lali karo janjimu
sing mbiyen mbok ucapne neng aku


aku kudu ikhlas nerimo
mergo iki dalan teko sing Kuoso
aku mek kur iso ndongo
lan sabar nerimo

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar