Not Angka Pianika & Lirik Lagu Kalung Emas – Didi Kempot

afyadm

https://www.afyinfo.com/



Gambar di atas adalah tata cara membaca not angkanya…!

Dari Kiri Angka

4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1
Tombol Hitam Atas dari Kiri
#4 #5 #6 #1 #2 #4 #5 #6 #1 #2

Not Angka Pianika/Piano & Lirik Lagu Kalung Emas – Didi Kempot

1’6  6/1′  4  31′  1’2’1′
Kalung emas sing ono gulumu
1’2’4′  4′  4’3′  4’5′  3’1′ 
Saiki wis malih dadi biru
1’6/  1’6/  665 
Luntur koyo tresnamu
66/  1’1′  2’1’4
luntur koyo atimu

566/  6/6/  66/  23  45  
Saiki kowe lali karo aku
1’6  6/1′  44  31′  1′  2’1′
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
1′  2’4’4′  4′  3’4′  5’1’3′
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
1’6/  1’6/  665  
Gedhe roso tresnaku 

6  6/  1’1′  2’1’4  
yo mung kanggo sliramu
5  66/  6/6/  65  43  54
Ra nyono kowe lali karo aku
3’3′  3’4’5′  5’6’5′  4’4’3′  61′
Loro atiku, atiku keloro-loro
4’3’2′  2’2′  3’4′  5′  4’6′  
Rasane nganti tembus ning dodo

3’3’3′  4’5′
Nangisku iki 
5’6′  5’4′  4′  3’61’
mergo kowe sing njalari
4’3’3’2′  2’2′  2’3’4′  6’5′
Kebangeten opo salahku iki
5’5′  5’/5’4′  3’4′
Opo dosaku iki

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar