Chord Kunci Gitar Jol – Nining Meida

afyadm

https://www.afyinfo.com/



Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Jol – Nining Meida


Dm
Jol anjeun datang deui
A
Sanggeus sabaraha kali
A
Ngahianat
A
Nganyeyeri
A
Torojol jol
Dm
Anjeun datang deui


Dm
Jol anjeun datang deui
A
Ku anehna kuring bet lengle
A
Hararese
A
Nutup hate
A
Torojol jol jol
Dm
Anjeun datang deui


C Gm
Ku kuring ditutup ku anjeun dibuka
Gm Dm
Tutup buka rusak engselna
C Gm
Ku kuring ditutup ku anjeun dibuka
Dm
Tutup buka leungit koncina
C Gm
Ku kuring ditutup ku anjen dibuka
Gm Dm
Tutup buka lesot tolakna
C Gm
Ku kuring ditutup ku anjen dibuka
A Dm
Tungtungna mah panto muka salina

Also Read

Bagikan:

Tags

Tinggalkan komentar